Klímagépész

Professzionális légtechnikai és gépészeti megoldások

Munkatársak

Zubor Péter - ügyvezető igazgató
1996-ban szerzett épületgépész-diplomát a debreceni Kossuth Lajos Tudományegyetem Gépészmérnöki Karán (akkori nevén). Első munkahelye, 1996-tól a Lénia Kft. volt, ahol gyakornokként eleinte épületgépészeti tervezőként dolgozott, majd a cég egyes kiemelt projektjeit műszaki vezetőként irányította is. 1999-ben átigazolt a Reticolo Kft.-hez, ahol már műszaki és projektvezetőként alkalmazták, egészen 2005-ig. Feladata a beruházások teljeskörű irányítása, a kivitelezés műszaki vezetése volt. Kiemelkedő szakmai tapasztalatot projektvezetőként másfél évtizedes pályafutása alatt Pest Megye Önkormányzata épületének teljeskörű rekonstrukciójában, illetve Budapesten tizenkét darab százötven-kétszáz lakásos lakópark teljeskörű épületgépészeti kivitelezésében szerzett. Saját vállalkozásban épületgépészeti tervezési és kivitelezési munkákat végzett. 2010 óta a Klímashop Kft. ügyvezető igazgatója.

Dudás Zoltán - műszaki igazgató
Szintén 1996-ban diplomázott, a Budapesti Műszaki Egyetem Gépészmérnöki Karán épületgépész-mérnökként, majd 2002-ben felvételét kérte a Budapesti Közigazgatási Hivatal Felelős műszaki vezetői névjegyzékbe. 1996-ban az Iparterv KG. Kft.-nél kezdett dolgozni épületgépész-gyakornokként és -tervezőként; majd műszaki vezető, illetve épületgépész- és kalorikusgépész-tervező lett ugyanitt. 1999-ben került a Genex-cégcsoporthoz, ahol egészen 2010-ig dolgozott különféle közép-, majd felsővezetői vezető beosztásokban: irányította a vállalat műszaki, kereskedelmi és beszerzési tevékenységét, utolsó pozíciója pedig beszerzési vezető és vezérigazgató-helyettes volt. 1997 és 2010 közötti kiemelt projektjei: a TVK Rt. katalikus égetőberendezés elszívóhálózatának légtechnikai tervei; a Thermokor Kft. gyártócsarnokának és forgácsolóműhelyének épületgépészeti tervei; a Nagykőrösi Konzervgyár Rt. acélszerkezetű ventilátoros hűtőtornyának és a kapcsolódó technológiai csövezés kiviteli tervezésének előkészítése; az Inotai Erőmű recirkulációs hűtővízkörének kialakítása; az ELTE Déli Tömbjének épületgépészeti munkái; az Ybl-palota épületgépészete; az Országgyűlés Irodaházának épületgépészeti felelős műszaki vezetője; a sellyei geotermikus energia kinyerésére és hasznosítására szolgáló építmény felelős műszaki gépészvezetője. 2010 óta a Klímashop Kft. műszaki igazgatója.

Tamás Romuald - csoportvezető
1998-ban végzett az Öveges József Gyakorló-középiskola és Szakiskolában, ipari és kereskedelmi hűtőgépszerelőként. Pályáját 1999-ben az Electroszer-Noravi Kft.-nél kezdte mint csoportvezető szerelő. 2004-ig épületgépészeti automatikával, konkrétan ipari csarnokok és bevásárlóközpontok automatizálásának kivitelezésével foglalkozott. Innen az Unico Mo Kft.-hez vezetett az útja, ahol szintén csoportvezető szerelő lett – szerver- és gsm-termek, irodaházak és pénzintézetek hűtését biztosító rendszereket üzemeltetett. 2010-től pedig a Klímashop Kft. csoportvezető szerelője.

Partnerünk

Találja meg az Önnek megfelelő klímát
www.klimashop.hu