Klímagépész

Professzionális légtechnikai és gépészeti megoldások

Bemutatkozás

A Klimagepesz.hu a Klímashop Kft. vállalati és épületgépészeti üzletágának weboldala. A céget 2003-ban három budapesti szakember, egy épületgépész, egy villamosmérnök és egy pénzügyi szakember alapította. A hosszú távú üzletpolitika kialakításakor megalapozott stratégiai tervezést végeztek: fölismerve a klímatechnika várható jelentős piaci felfutását, a cég első időszakára a lakossági klímaberendezések kivitelezési, karbantartási, tervezési munkáit választották fő tevékenységnek.

A cég fejlesztésének következő fázisában először a klímaberendezések hagyományos, majd internetes kereskedelme lett egyre fontosabb részüzletág (továbbra is a lakossági üzletágon belül). Ezután a természetes módon kialakult igényt kiszolgálva a szervizelés is egyre komolyabb szeletet hasított ki az üzletmenetből.

A három lakossági részterület (kivitelezés/karbantartás/tervezés, kereskedelem, szerviz) csúcsra futtatása után a Klímashop szakemberei új kihívások után néztek. A múlt évtized végén a természetes cégfejlődés részeként, bővülő ügyfélkörük igényeit kiszolgálva elindították vállalati üzletágukat, melynek keretében irodaházak, nagyvállalatok klíma- és légtechnológiai rendszereinek üzemeltetését végzik. Azóta olyan jelentős vállalatok irodaházainak és üzemegységeinek rendszerüzemeltetését végzik, mint a Magyar Telekom, a Raiffeisen Bank, a Telenor, a Vodafone és Tesco.

Partnerünk

Találja meg az Önnek megfelelő klímát
www.klimashop.hu